alapkep
Kérjük támogasson minket adója 1%-ával. Adószámunk: 19337326-2-05

Üdvözöljük a Miskolc Városi Diáksport Szövetség weblapján

A Miskolc Városi Diáksport Szövetség 2010-ben alakult. Tagjai a Miskolc városában működő alap- és középfokú oktatási intézmények.

Feladata a városban működő oktatási intézmények felmenő rendszerű diákolimpiai és a szabadidős versenyek megszervezése, lebonyolítása.

Szorosan együttműködünk a megyei és országos szervezetekkel.

Az 5 tagú elnökség munkáját 14 szakágvezető segíti, akik a különböző sportági versenyek megszervezéséért felelősek.

Célunk, hogy minél több gyermeket vonjon be a rendszeres sportolásba, a diáksport versenyeibe. Szeretnénk megszerettetni a sportot a gyerekekkel, hogy ne csak egy tantárgy legyen az iskolában  a testnevelés, amit túl kell élni. A mindennapi mozgás váljék életük részévé, ez egészséges életmód legyen természetes a mindennapjaikban.

A szabadidős rendezvényeinknek ez lenne a fő célja, nem feltétlenül kell első helyen végezni, a mozgás, a jó közérzet, a jó társaság a lényeg.

Kedves Kollégák!

Friss tartalom a weblapunkon

Szeretettel köszöntünk az új tanévben!

A 2018/19. tanév reméljük zökkenőmentesebb lesz, mint a tavalyi! A megújult nevezési rendszert már mindenki megtanulta kezelni és a korábbi hibák is kijavításra kerültek. Természetesen bármilyen nehézségetek támad, szívesen segítünk!

A tanévnyitó értekezleten minden iskolából várunk egy testnevelőt, hogy a versenykiírásban történt változásokat megbeszélhessük.

Sikeres, sporteredményekben gazdag új tanévet kívánunk!

MVDSZ elnöksége

kiskep

Versenykiírások

kiskep

Versenyeredmények

kiskep

Dokumentumok

Partnereink, támogatóink

Tanévnyitó értekezlet

2018. szeptember 13. csütörtök 14 óra

Miskolc Városi Diáksport Szövetség
70/341-10-73   miskolc.diaksport@gmail.com