alapkep
Kérjük támogasson minket adója 1%-ával. Adószámunk: 19337326-2-05
kiskep

Versenykiírások

kiskep

Versenyeredmények

kiskep

Dokumentumok

Partnereink, támogatóink

Eredményességi támogatás elszámolása 2020.

Decathlon kártyák

Eredményességi támogatás elszámolásához

Új elszámolási határidő 2020. augusztus 31.

Legyetek kedvesek betartani az új határidőt!

Köszönöm!

DIÁKOLIMPIA FELFÜGGESZTÉSE

 

Tilinger Balázs a(z) magyardiaksportszovet235.onmicrosoft.com domainen keresztül 

Mellékletek14:43 (33 perccel ezelőtt)
 
címzett: orosziz@pestmegye.huoroszizsuzsi01@gmail.comfarkas.roland@outlook.comlengyaksportszer@t-online.humolnar.ferenc@arakatletika.huandrea.koronadse@gmail.com1csicska1@gmail.comhpkiraly@gmail.comtorok.zsolt@gyor-ph.hutokacsaniko@gmail.commarczinkacs@gmail.comcsabama@chello.huvszine@gmail.comkishazi.bela@gmail.comdrosszo@freemail.huratkai.kitti@gmail.comaszpalkovics@freemail.huaszpalkovics@gmail.comg.major59@gmail.comfabian.gabor@boronkay.hulaszlo.kiss37@gmail.comPálóczisafi1@t-email.huéngyoszke2@gmail.comkormosmihaly@gmail.comvalogatott@gmail.comlaszlogabor9@gmail.comantalmari64@gmail.comivan@tornasport.hugyulaig@hotmail.comgyulaigeri@gmail.comtp1371@vipmail.husardi.istvan5@upcmail.hucsokaym@gmail.comgulyasp62@gmail.comdenesba@freemail.hueniko.torok@musz.huFrányónéDaragóDelyKövySomogyiTövisháti
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kedves Kollégák!

 

Az MDSZ vezetésének döntése értelmében – összhangban a Kormány mai napon bejelentett intézkedéseivel – a koronavírus terjedésének megfékezése érdekében a 2019/2020. tanévi Diákolimpia® versenyrendszere a mai naptól 2020. április 15-ig felfüggesztésre kerül.

Az MDSZ vezetésének döntését megelőzően a Diákolimpiai Bizottság egyöntetűen a felfüggesztés mellett határozott.

 

A felfüggesztés időtartama alatt a versenyrendszer valamennyi (körzeti, megyei, valamint országos) szintjén, Diákolimpia® versenyek nem kerülnek megrendezésre. A fentiekről már tájékoztattuk a versenyeket szervező megyei szervezeteinket.

 

Tájékoztatlak Benneteket, hogy a járványügyi helyzettel kapcsolatos fejlemények és információk folyamatos feldolgozása mentén fogunk később döntést hozni a felfüggesztés visszavonásáról, vagy esetleges meghosszabbításáról.

 

Ugyanakkor a megváltozott körülmények miatt a versenykiírások átdolgozása válik szükségessé. Jelenlegi célunk, hogy valamennyi sportág, valamennyi versenyszámában a tanév elején meghirdetett programot – időbeli átütemezéssel – lehetőség szerint lebonyolítsuk. Ennek mentén a következő napokban megkezdjük versenykiírásonként megvizsgálni az előrehaladást Veletek egyeztetve tervezünk új ütemezést meghatározni.

Együttműködéseteket előre is köszönöm.

Üdvözlettel,

Tilinger Balázs

osztályvezető

 

Diákolimpia® és Iskolai Sport Osztály

 

 

 

DÍJÁTADÓ ÜNNEPSÉG- SZAKSZÖVETSÉGI DIÁKOLIMPIAI BAJNOKOK

Kedves Kollégák!

A 2018/2019. tanévben Szakszövetségi Diákolimpián országos bajnoki címet szerzett tanulókat ebben az évben a Miskolc Városi Diáksport Szövetség díjazza.

Kérjük hogy segítsétek munkánkat, ha van országos bajnok tanulótok, küldjétek el a nevét, sportágát, korcsoportját és hogy hol és mikor szerezte a címet.

Beküldési határidő 2019. november 27. szerda.

A határidő után beérkező eredményeket már nem tudjuk díjazni.

Köszönettel:

MVDSZ Elnöksége

Üdvözöljük a Miskolc Városi Diáksport Szövetség weblapján

A Miskolc Városi Diáksport Szövetség 2010-ben alakult. Tagjai a Miskolc városában működő alap- és középfokú oktatási intézmények.

Feladata a városban működő oktatási intézmények felmenő rendszerű diákolimpiai és a szabadidős versenyek megszervezése, lebonyolítása.

Szorosan együttműködünk a megyei és országos szervezetekkel.

Az 5 tagú elnökség munkáját 14 szakágvezető segíti, akik a különböző sportági versenyek megszervezéséért felelősek.

Célunk, hogy minél több gyermeket vonjon be a rendszeres sportolásba, a diáksport versenyeibe. Szeretnénk megszerettetni a sportot a gyerekekkel, hogy ne csak egy tantárgy legyen az iskolában  a testnevelés, amit túl kell élni. A mindennapi mozgás váljék életük részévé, ez egészséges életmód legyen természetes a mindennapjaikban.

A szabadidős rendezvényeinknek ez lenne a fő célja, nem feltétlenül kell első helyen végezni, a mozgás, a jó közérzet, a jó társaság a lényeg.

Miskolc Városi Diáksport Szövetség
70/341-10-73   miskolc.diaksport@gmail.com