alapkep
kiskep

Versenykiírások

kiskep

Versenyeredmények

kiskep

Dokumentumok

BAZ Megye Jó tanulója, jó sportolója felhívás 2016/2017. tanév, „Borsod-Abaúj-Zemplén Megye Diákspor

Kedves Kollégák!

Kiírásra került a 2016./2017. tanévi BAZ Megye Jó tanulója, jó sportolója pályázatunk és a , „Borsod-Abaúj-Zemplén Megye Diáksportjáért” pályázatunk.

A felhívások és a kitöltendő adatlapok letölthetőek a letölttések menüpont alatt: http://borsod-diaksport.hu/letoltesek 

Várjuk a jelentkezéseket!

Üdvözöljük a Miskolc Városi Diáksport Szövetség weblapján

A Miskolc Városi Diáksport Szövetség 2010-ben alakult. Tagjai a Miskolc városában működő alap- és középfokú oktatási intézmények.

Feladata a városban működő oktatási intézmények felmenő rendszerű diákolimpiai és a szabadidős versenyek megszervezése, lebonyolítása.

Szorosan együttműködünk a megyei és országos szervezetekkel.

Az 5 tagú elnökség munkáját 14 szakágvezető segíti, akik a különböző sportági versenyek megszervezéséért felelősek.

Célunk, hogy minél több gyermeket vonjon be a rendszeres sportolásba, a diáksport versenyeibe. Szeretnénk megszerettetni a sportot a gyerekekkel, hogy ne csak egy tantárgy legyen az iskolában  a testnevelés, amit túl kell élni. A mindennapi mozgás váljék életük részévé, ez egészséges életmód legyen természetes a mindennapjaikban.

A szabadidős rendezvényeinknek ez lenne a fő célja, nem feltétlenül kell első helyen végezni, a mozgás, a jó közérzet, a jó társaság a lényeg.

Kedves Kollégák!

Friss tartalom a weblapunkon

Szeretettel köszöntünk megújult honlapunkon!

A 2017/18. tanév a megújulás tanéve lesz, hiszen megváltozik  a nevezési rendszer az MDSZ honlapján. Egy új, áttekinthetőbb, egyszerűbb nevezési felületen tudtok majd dolgozni. Természetesen mint minden új, ez is kicsit akadozós lesz az elején, míg meg nem szokjátok, de év végére már gördülékenyen fog menni minden.

A tanévnyitó értekezleten minden iskolából várunk egy testnevelőt, hogy be tudjuk mutatni az új rendszert, hogy segíthessünk az első lépéseknél.

Ha változás, akkor legyen minden új! A megyei honlap is megújult, a http://borsod-diaksport.hu/ linken találjátok a megyei információkat, versenykiírásokat.

Sikeres, sporteredményekben gazdag új tanévet kívánunk!

MVDSZ elnöksége

Partnereink, támogatóink

Miskolc Városi Diáksport Szövetség
70/341-10-73   miskolc.diaksport@gmail.com